Negatieve energie

 

Belasting voor mens en dier

Negatieve energie is belastend voor mens en dier. Kenmerk van deze energie is dat de trillingsfrequentie laag is en dat het gevoel erbij beklemmend is. Negatieve energie kan levende wezens omgeven en zodanig beïnvloeden dat er lichamelijke en/of psychische klachten ontstaan. Er bestaan verschillende vormen van negatieve energie:

  • Negatieve energie die zich ophoudt rond personen. We spreken dan over entiteiten. Dit zijn dolende geesten van overleden personen die hun aardse leven nog niet los kunnen laten. Zij proberen via de levenskracht (aura) van een op aarde levend mens deel te nemen aan het aardse leven. Dergelijke entiteiten worden ook wel auralifters genoemd.
  • Negatieve energie die zich concentreert op een locatie. Door een combinatie van negatieve factoren kan een woonhuis veranderen in een onaangenaam huis om in te wonen of zelfs in een spookhuis.

Op de pagina’s entiteiten en spookhuizen kunt u aan de hand van kenmerken en klachtenpatronen analyseren of er in uw omgeving sprake is van negatieve energie.
Als paranormaal therapeut kan ik u helpen om u van ongewenste omgevingsenergieën te bevrijden. Voor werkwijze en tarieven verwijs ik u naar de bovengenoemde pagina's.